Fina badmöjligheter 

Två fina badplatser alldeles i närheten 

Att upptäcka i närheten 

Bäckefors by


Lite bilder på aktiviteter som finns i byn 


 Baldersnäs herrgård är ännu ett sådant måste ,att besöka när man är i Dalsland. Den ligger på en udde i Laxsjön, Områdena runtomkring herrgården består av orörd dalsländsk natur med vackra sjöar och skogar. 2.7 mil från stugan 

 Dalslands kanal börjar i Köpmannebro vid Vänern Den byggdes 1864, och 254 km och 31 slussar senare var den klar, år 1868. en enda mil grävd kanal, resten är naturligt sjösystem. Bäst utsikt från marken är akvedukten i Håverud 2.6 mil från stugan 

VÄLKOMMEN TILL DALSLANDS AKTIVITETER


Hjärtligt välkomna till Dalslands Aktiviteter som är en av norra Europas största anläggningar när det gäller upplevelser och äventyr ute i skog och mark. Ni hittar oss på Steneby Prästgård mitt i landskapet Dalsland som är känt som "ett Sverige i miniatyr".

Vi har skapat oförglömliga minnen hos våra besökare i mer än 25 år och 2019 blir inget undantag. Vi erbjuder en rad spännande, utmanande och roliga aktiviteter där vår målsättning är att kunna erbjuda något för alla åldrar på samma ställe oavsett väder och årstid.

Detta upplevelse centrum ligger ca 18 km ifrån stugan finns även en restaurang där

info@dalslandsaktiviteter.se


https://www.vastsverige.com/dalsland/dalslands-turist-ab/

https://www.vastsverige.com/bengtsfors/produkter/lillesjo-stuguthyrning-i-backefors/

En ljuvlig kväll i Juli 2019

En kväll i Juli, hade vi förmånen att ha kompisar här som lagade otroligt god mat till oss. ville bara dela detta kort för att försöka få er att förstå MAGIN som blev denna kväll.

Magiska stunder i Paradiset